Werken bij Orcado

Werken bij Orcado betekent vrijheid om jezelf te ontplooien binnen een gezellig en informeel team dat werkt aan uitdagende projecten met impact op de maatschappij.

Bekijk alle vacatures

Waarom een carrière bij Orcado?

  • Gezellig en informeel team
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Orcado draagt actief bij aan de maatschappij

Werken bij Orcado is meer dan alleen een baan

Als IT-specialist of developer wil je met jouw werk impact maken op het (dagelijks) leven van anderen. Dat is precies wat we bij Orcado doen! Zo helpen wij tientallen organisaties hun bedrijfsvoering te optimaliseren zodat zij hun klanten beter en sneller kunnen bedienen. Om je een voorbeeld te geven: de producten die jij koopt bij Albert Heijn zijn verwerkt door de systemen die onze mensen hebben gebouwd. Hierdoor kan de supermarkt sneller producten leveren en hoeven klanten bij het schap niet mis te grijpen als ze in de winkel staan. Wil jij ook werken aan projecten met een directe impact op je omgeving? Bekijk onze vacatures en neem snel contact met ons op!

E-Book

9 redenen om bij Orcado te willen werken

Wil jij leuk werk waar je je met je hele IT-hart op kunt storten? Er zeker van zijn dat je geen anoniem nummer bent en nooit zult worden? Wil je leuke opdrachten en met jouw specifieke IT-kennis de wereld een stukje efficiënter en veiliger maken? Heb je je sporen al verdiend of sta je aan de start van jouw carrière? Kom dan bij Orcado werken! Benieuwd wat je toekomstige collega’s zeggen over werken bij Orcado? Meer weten over onze opleidings- en ontwikkelmogelijkheden? Download ons e-book en lees waarom mensen bij Orcado willen werken.

Download e-book

Collega aan het woord

Daan Veraart

“Wat ik het allerbelangrijkste vind is leuk en uitdagend werk. En dat heb ik bij Orcado. Ik vind nu eenmaal niets leuker dan programmeren en complexe problemen oplossen. Dat daar een goed salaris, voldoende vakantie en een OV-abonnement bijkomen is eigenlijk secundair (maar heel mooi meegenomen)!”

Onze vacatures

Ervaren frontend developer

Almere | Full-time

Gaat jouw hart sneller kloppen van maatwerk softwareoplossingen die perfect passen bij de wensen van onze klanten? Heb je ruime ervaring als frontend developer en werk je graag in een team van bevlogen vakmensen? Dan is deze functie voor jou!

Lees meer

Ervaren backend developer

Almere | Full-time

Wil jij bijdragen aan de maatwerk softwareoplossingen die we bouwen voor de unieke businessuitdagingen van onze klanten? Heb je ruime ervaring als backend developer en werk je graag in een team van bevlogen vakmensen? Dan is deze functie voor jou!

Lees meer
Volg ons op

© Orcado B.V. | 1999 - 2021