Werken bij Orcado

Werken bij Orcado betekent vrijheid om jezelf te ontplooien binnen een gezellig en informeel team dat werkt aan uitdagende projecten met impact op de maatschappij.

Bekijk alle vacatures

Waarom een carrière bij Orcado?

  • Gezellig en informeel team
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Orcado draagt actief bij aan de maatschappij

Werken bij Orcado is meer dan alleen een baan

Als IT-specialist of developer wil je met jouw werk impact maken op het (dagelijks) leven van anderen. Dat is precies wat we bij Orcado doen! Zo helpen wij tientallen organisaties hun bedrijfsvoering te optimaliseren zodat zij hun klanten beter en sneller kunnen bedienen. Om je een voorbeeld te geven: de producten die jij koopt bij Albert Heijn zijn verwerkt door de systemen die onze mensen hebben gebouwd. Hierdoor kan de supermarkt sneller producten leveren en hoeven klanten bij het schap niet mis te grijpen als ze in de winkel staan. Wil jij ook werken aan projecten met een directe impact op je omgeving? Bekijk onze vacatures en neem snel contact met ons op!

Collega aan het woord

Daan Veraart

“Wat ik het allerbelangrijkste vind is leuk en uitdagend werk. En dat heb ik bij Orcado. Ik vind nu eenmaal niets leuker dan programmeren en complexe problemen oplossen. Dat daar een goed salaris, voldoende vakantie en een OV-abonnement bijkomen is eigenlijk secundair (maar heel mooi meegenomen)!”

Onze vacatures

Ervaren frontend developer

Almere | Full-time

Gaat jouw hart sneller kloppen van maatwerk softwareoplossingen die perfect passen bij de wensen van onze klanten? Heb je ruime ervaring als frontend developer en werk je graag in een team van bevlogen vakmensen? Dan is deze functie voor jou!

Lees meer

Ervaren backend developer

Almere | Full-time

Wil jij bijdragen aan de maatwerk softwareoplossingen die we bouwen voor de unieke businessuitdagingen van onze klanten? Heb je ruime ervaring als backend developer en werk je graag in een team van bevlogen vakmensen? Dan is deze functie voor jou!

Lees meer

Ervaren full stack developer

Almere | Full-time

Wil jij bijdragen aan de laatste innovaties bij toonaangevende organisaties in verschillende branches? Heb je ruime ervaring als fullstack developer en werk je graag in een team van bevlogen vakmensen? Dan is deze functie is voor jou!

Lees meer
Volg ons op

© Orcado B.V. | 1999 - 2021