De diensten van Orcado

In 20 jaar hebben wij meer dan 50 bedrijven geholpen succesvol te innoveren met onze unieke maatwerksoftware-oplossingen.

Download e-book Neem contact op

Hoe wij organisaties helpen innoveren

Maatwerksoftware

Unieke business-uitdagingen vragen om unieke oplossingen. Bij Orcado realiseren we deze unieke oplossingen voor organisaties met onze maatwerksoftware. Door middel van onze controlled agile methodiek, brengen we nieuwe functionaliteiten snel beschikbaar voor eindgebruikers. Ons team van ervaren software developers en IT-specialisten heeft zowel kennis van de laatste technologie├źn, als van legacy-systemen. Wij kunnen dus volledig nieuwe applicaties voor bedrijven ontwikkelen, bestaande applicaties vernieuwen of specifieke functionaliteiten toevoegen aan de kernsystemen binnen de organisatie.

Applicatiebeheer

Software helpt medewerkers sneller en effici├źnter te werken. Maar als software niet goed werkt, dan gaat het juist ten koste van de productiviteit van de organisatie. De werknemer kan het werk niet goed uitvoeren en er wordt een extra beroep gedaan op de IT-afdeling. Om te voorkomen dat organisaties veel tijd en geld verliezen aan bugs of andere (technische) problemen, helpen de specialisten van Orcado met het functionele applicatiebeheer. Met onze ruime ervaring en expertise van verschillende systemen en applicaties zorgen we ervoor dat medewerkers snel weer verder kunnen met hun werk.

Detachering van IT-specialisten

Bent u op zoek naar IT-specialisten voor uw organisatie of tijdelijke versterking voor een specifiek project? Bij Orcado beschikken we over een pool van zeer kundige en vakbekwame experts voor verschillende IT-rollen. Zo detacheren we bij verschillende organisaties software-architecten, developers, testers, enzovoorts. Met een IT-specialist van Orcado bent u verzekerd van een bevlogen professional met vakkennis.

Deze organisaties gingen je voor

Waarom onze klanten kiezen voor Orcado

  • Lokale vakmensen met kennis van de nieuwste technologie
  • We spreken de taal van de klant en maken complexe vraagstukken eenvoudig
  • Wij ondernemen verantwoord en dragen actief bij aan de maatschappij

Onze unieke werkwijze:
Controlled Agile

Technologie is geen doel maar een middel, daarom staat de business-uitdaging van onze klanten centraal en zoeken we een oplossing die daar het beste bij past. Om tot die oplossing te komen, doorlopen wij een degelijk maar flexibel proces: Controlled Agile. Hierin passen we de flexibiliteit en wendbaarheid van agile werken toe, maar wel binnen de voorspelbaarheid van een gecontroleerde planning.

Volg ons op

© Orcado B.V. | 1999 - 2021