Wij zijn Orcado

Sinds 1999 helpen wij bedrijven en organisaties succesvol te innoveren met onze unieke maatwerksoftware-oplossingen. Dat doen wij met een hecht en enthousiast team met liefde voor het vak.

Neem direct contact op

Waarom onze klanten kiezen voor Orcado

  • Lokale vakmensen met kennis van de nieuwste technologie
  • We spreken de taal van klant en maken complexe vraagstukken eenvoudig
  • Wij ondernemen verantwoord en dragen actief bij een de maatschappij

Over Orcado

Orcado levert al meer dan 20 jaar IT-oplossingen. Of de klant nu een volledig nieuw gebouwd systeem wenst, het applicatiebeheer uit wil besteden of een IT-specialist individueel wil inhuren: alles is mogelijk bij Orcado.  Wij leveren geen standaardoplossingen maar altijd maatwerk.  Elk probleem is uniek, elke oplossing daarom ook! Wij houden van een no-nonsense aanpak: we maken heldere afspraken en gaan op basis daarvan direct aan de slag. Vervolgens leveren we wat we beloven: slimme IT-systemen met aantoonbare meerwaarde.

Waar wij voor staan

Wij gunnen iedere organisatie verdomd goed werkende IT-oplossingen waar zij het verschil mee kunnen maken. Goed werkende IT is IT waarover organisaties zich geen zorgen hoeven te maken en die naadloos aansluit op hun operatie. Om dat te bereiken bieden wij maatwerk: op maat geschreven en/of geconfigureerde IT-oplossingen die passen bij de organisatie die het dient.

Onze kernwaarden

Wij hebben veel aandacht voor het individu, intern en extern, waardoor wij geen verschil maken tussen onze eigen mensen en die van onze klanten. Daarom kiezen wij (het liefst) voor een persoonlijke benadering want als wij weten wat onze klant drijft kunnen wij hem of haar ook beter bedienen.

IT is een vakgebied waarin ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Toch gaat het niet alleen om kennis van het laatste en het nieuwste te hebben, integendeel. Ervaring in aanpak en oplossingen zijn minstens zo belangrijk en laten zich het beste vatten in het woord ambacht. Wij zien IT als een ambacht en bieden niets minder dan vakmanschap.

We vinden het uiteraard belangrijk dat onze oplossingen relevant zijn. Hoe groter de toegevoegde waarde, des te beter het de klant dient. Tegelijkertijd kijken wij of onze oplossingen kunnen bijdragen aan maatschappelijke relevantie. Wanneer het goed is voor iedereen, is het sowieso goed voor de klant en draagt het bij aan het werkplezier en de motivatie om de beste oplossing te leveren.

Succesvolle klant cases

Wij helpen opdrachtgevers in uiteenlopende branches, van corporates tot non-profit organisaties. De gemene deler? We vertalen unieke uitdagingen naar unieke op maatgemaakte oplossingen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom maken we gebruik van diensten van organisaties die mensen een kans geven die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en ondersteunen we kringlooporganisaties. Daar waar wij met de inzet van IT kunnen bijdragen, zullen wij dat zeker niet nalaten!

Collega’s aan het woord

Aniek Ignatius

Bij Orcado krijg ik de kans om mezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen, zodat ik erachter kan komen hoe mijn sterke kanten het beste tot zijn recht komen. De uiteenlopende werkzaamheden die hiermee gepaard gaan, maken het werk elke dag weer ontzettend interessant. Samen met de collega’s van Orcado vormen we een hechte groep, waarin iedereen bereid is om elkaar te helpen. Daarnaast kunnen we het ook buiten het werk om heel goed met elkaar vinden. Ook dat is belangrijk voor mij!

Wouter Verkuijl

Leuke klanten, leuke opdrachten en leuke collega’s. Er gebeurt altijd wel iets raars, geks of vreemds.
Samen de IT puzzels oplossen tot een resultaat waar je trots op bent. Het is als een warm welkom thuis, als je op kantoor aankomt.
Met aandacht voor de mens is Orcado een perfecte werkgever.

Het Orcado Team

Osmond van Hemert

Software engineer

Marianna Trungel

Software engineer
Sjors

Sjors Koevoets

Software engineer

Valentijn Albertus

Software engineer

Edwin Idema

Senior consultant

Aniek Ignatius

IT Consultant

Jacco Rijkaart

Senior consultant supplychain

Wouter Breeuwsma

Software engineer

Daan Veraart

Software magician

Bart Lemstra

Software engineer

Wouter Verkuijl

Software engineer

Bert Homan

Software engineer

Patrick Diks

Senior Oracle consultant

Sjaak Pierik

Architect & Project manager

Michael Bruijn

Managing Consultant

Jurrie Zaat

Managing Consultant
Volg ons op

© Orcado B.V. | 1999 - 2021