Onze mensen in de spotlight: Aniek Ignatius

22-02-2022 door: Peter van Tilborg

Bij Orcado  zijn we trots op onze mensen, daarom zetten we ze graag in de spotlight! In deze blog stelt Aniek Ignatius zich voor.

Wat doe je bij Orcado?

Mijn rol bij Orcado is heel divers. De meeste tijd besteed ik aan de softwareprojecten waar ik onderdeel van uitmaak. Maar naast het programmeren heb ik ook een heleboel andere werkzaamheden. Zo houd ik mij onder andere bezig met sales en commercie, diverse marketingactiviteiten, en ben ik op zoek naar nieuwe collega’s. Dus lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, stuur me dan een berichtje via LinkedIn!

Hoe lang werk je al bij Orcado?

Ik werk alweer bijna twee jaar bij Orcado. Ondanks mijn academische achtergrond in de organisatiewetenschappen, wilde ik graag in de IT gaan werken. Vooral het snijvlak tussen de business en IT vind ik heel interessant. Nauw contact met klanten en gebruikers is essentieel voor mij. Door goed te snappen waar de business behoefte aan heeft, kunnen we ervoor zorgen dat er een functionele oplossing wordt gerealiseerd die volledig past bij de wensen van de klant.

Wat was jouw mooiste opdracht?

Het gaafste project waar ik aan heb mogen werken is ons eigen product Supplybrain. Supplybrain is een applicatie die producenten van (ultra-vers) voedsel helpt hun aanbod beter af te stemmen op de vraag. De applicatie bestaat uit vier verschillende modules, namelijk Forecasting, VMI (Vendor Managed Inventory), Production Planning en EDI (voor het berichtenverkeer). Alle vier belangrijk voor een optimale productie- en aanleverketen. Waar ik heel trots op ben is dat onze software zorgt voor meer versheid, hogere servicelevels en minder voedselverspilling!

Wat vind je leuk aan werken bij Orcado?

Bij Orcado krijg ik de kans om mezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen, zodat ik erachter kan komen hoe mijn sterke kanten het beste tot zijn recht komen. Samen met de collega’s van Orcado vormen we een hechte groep, waarin iedereen bereid is om elkaar te helpen. Daarnaast kunnen we het ook buiten het werk om heel goed met elkaar vinden. Ook dat is belangrijk voor mij!

Wat is je mooiste Orcado herinnering?

Afgelopen jaar zijn we met het bedrijf een weekend naar de Ardennen geweest. Omdat ik een week voordat Corona uitbrak ben begonnen bij Orcado, heb ik de meeste collega’s leren kennen via Teams-meetings. Natuurlijk zagen we elkaar zo nu en dan op kantoor, maar activiteiten buiten het werk om waren door de constante maatregelen lastig te plannen. Door met elkaar te klimmen, te abseilen, te tokkelen, en Expeditie Robinson te spelen, heb ik een hechtere band met mijn collega’s gekregen en heb ik mensen op een andere manier leren kennen. Dat vind ik ontzettend waardevol.

Wil je meer weten over het werken bij Orcado? Bekijk dan onze Werken Bij Orcado pagina met onder andere onze kernwaarden en de nieuwste vacatures.

Volg ons op

© Orcado B.V. | 1999 - 2022