Etos: IRIS for Etos release 6 Go Live Party, tijd om te vieren!

26-05-2016 door: Wouter Verkuijl

Na meer dan een jaar hard werken aan het replenishment systeem van Etos, was het 21 maart 2016 zo ver: 3 winkels zijn gestart met het nieuwe systeem. Bestellen gaat automatisch op basis van voorraad, verkoophistorie en toekomst prognoses. Tellen in de winkel wordt gestuurd door de handheld. In de winkel draaien naast de POS (kassa) 2 systemen. 1 systeem op de desktop en 1 systeem op de handheld. Naast het tonen van de artikelinformatie kunnen de ontvangsten van de bestellingen op de handheld gedaan worden. Ook kunnen de tellingen op de handheld worden ingevoerd. Tellen wordt eenvoudiger maar ook belangrijker. Door het nieuwe systeem zouden lege schappen niet of weinig meer mogen voorkomen.

Het nieuwe systeem bestaat uit vele onderdelen. Orcado heeft de desktop- en handheld-applicatie ontworpen en gebouwd. Hierbij hoort ook het artikel planningssysteem, of de automatische herbevoorrading en de ontwikkeling van de interfaces met de andere systemen.
Samen met de andere partners van Etos mocht er een feest georganiseerd worden. Iedereen was aanwezig. De locatie was midden in Amsterdam. Op de bovenste verdieping van de Zilveren Toren met uitzicht over heel Amsterdam. De opening van de avond werd verzorgd door Jan-Derek Groenendaal, general manager van Etos, vervolgens was het de beurt aan Ben Wishart, Group CIO van AHOLD. Allebei de heren waren vol lof over het behaalde resultaat.
Tot slot kwam Nigel Ford aan het woord. Er werden een aantal collega’s in het zonnetje gezet, het zonnetje dat natuurlijk bedoeld was voor ons allemaal.
Het feest ging verder met een heerlijk buffet. Er werden behoorlijk wat rondjes rond de buffettafels gemaakt.
Daarna ging het echt los. De muziek ging harder en alle voetjes kwamen van de vloer. De collega’s uit India hadden wat aansporing nodig maar gingen uiteindelijk ook mee rond in de Hollandse-Polonaise. Een van de hoogtepunten van de avond was dat de Portugese collega André Alves het lied zong van Michel Teló: Ai Se Eu Te Pego. We kunnen terugkijken op een geslaagde avond die ons motiveert om vol energie  het volgende traject te vervolgen. De gefaseerde uitrol van de applicatie in alle winkels en het voltooien van Release 7. Orcado heeft er zin in.

Volg ons op

© Orcado B.V. | 1999 - 2016